Spring naar content

wij zijn Tiuri

In de kweekvijver van Tiuri, waar ongekend talent gedijt, gaan we verder dan enkel professionaliteit. Hier omarmen we het warme, familiaire gevoel en integreren het in al onze activiteiten. Een organisatie waar gelauwerde acteurs, dansers en top partners samenkomen, en waar tegelijkertijd het hart van de Tiuri-familie klopt.

ons verhaal

Met Tiuri op ontdekking naar jouw artistieke talent

In een tijd waarin de heersende filosofie was om leerlingen met een beperking na het speciaal onderwijs vooral een plezierige dag te bezorgen, ontwaarden we bij Tiuri een ander perspectief. We ontdekten puur artistiek talent; acteurs en dansers die de taal van beweging en verbeelding van nature beheersen. Het was ongekend talent dat onze aandacht trok.

onze visie

Iedereen op eigen niveau

Door de jaren heen is onze visie op een organische wijze gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een model voor het cultiveren van het theatertalent van mensen met een beperking. Wat begon als een tegenstroom tegen de heersende filosofie om leerlingen na het speciaal onderwijs vooral een plezierige dag te bieden, transformeerde bij Tiuri tot een diepgaand begrip en erkenning van het puur artistieke potentieel dat schuilgaat in ieder individu. Ons model is doordrenkt met de overtuiging dat de taal van beweging en verbeelding universeel begrepen kan worden en een krachtig middel is om expressie, zelfontplooiing en inclusie te bevorderen. Het is de belichaming van onze inzet om ongekend talent te koesteren en de podiumkunsten toegankelijk te maken voor een breder scala van talenten en perspectieven.

Al jaren in beweging

Het verhaal van Tiuri is een compleet en baanbrekend verhaal. Verteld vanuit het hier en nu.

Deze talenten schitteren in het theater

Pure podiumkunstenaars met ongekend talent.

Sabine

Dennis

Ousama

Mirjam

Eén grote familie

Gerenommeerde professionals, ongekend talent en bovenal zeer gewaardeerde collega’s.

Kijken met open ogen

Tiuri gelooft in de unieke talenten die ieder mens bezit en zet zich in om deze talenten te laten stralen, met bijzondere aandacht voor mensen met een beperking.