Spring naar content
Proeven aan theater en dans?

Het kan op de speelplaats.

Tiuri logo speelplaats RGB zonder payoff_DEF

Ontdek dans en theater op de speelplaats!

Op de speelplaats krijg je de kans om theater en dans te verkennen en te ontdekken of het iets voor jou is. Dit doen we op verschillende manieren, zowel met onze vrijetijdsgroepen als binnen het schoolcurriculum.

Voor ons betekent spelen experimenteren, uitproberen en leren, maar vooral genieten van dansen en theater maken. We geloven dat spelen de beste manier is om te ontdekken.

Ontdek en geniet met plezier in onze vrije tijdsgroepen!

Houd je van theater en dans als hobby, naast je werk of dagelijkse bezigheden? Of zit je op het speciaal onderwijs en ben je nieuwsgierig naar theater en dans? Dan is onze vrijetijdsgroep iets voor jou!

In drie verschillende vrije tijdsgroepen in Breda en Roosendaal ontwikkel je onder begeleiding van een ervaren theater- of dansmaker je spel- en dansvaardigheden. Maar bovenal staat plezier en spel centraal! Wij geloven dat dit de belangrijkste ingrediënten zijn om je passie te ontdekken en jezelf te ontwikkelen.

Samen met je groep werk je gedurende het schooljaar aan een voorstelling. Deze voorstelling komt voort uit jullie eigen onderzoek en creativiteit. Samen met de maker bepaal je welk verhaal je wilt vertellen.

Speelplaats Team

Iris D.

Artistiek medewerker

Meike

Coördinator speciaal onderwijs

Laura

Artistiek medewerker

Marleen

Artistiek medewerker

Rochella

Artistiek medewerker

Anne H

Artistiek medewerker

Anne

Artistiek medewerker

Ontdek je creatieve kracht met onze educatieve programma's.

Kunst- en cultuureducatie op school, vooral in het speciaal onderwijs, staat hoog op onze prioriteitenlijst. Bij Tiuri bieden we speciale theater- en danseducatie aan, gebaseerd op onze ervaringen en filosofie ontwikkeld in de werkplaats.

In onze lessen leggen we de nadruk op beleving, verbeelding en natuurlijk spelen. We focussen op het individuele talent en de persoonlijkheid van elke leerling, waarbij we hen aanmoedigen om vanuit hun eigen impulsen en fascinaties te werken. Als docent volgen we de creatieve ontwikkeling van elke leerling en begeleiden we hen zodat ze kunnen groeien en bloeien.

Onze educatie binnen de schoolmuren biedt een geweldige kans voor leerlingen om hun talent te ontdekken. Zelfs voor degenen die geen specifieke interesse hebben in theater en dans, biedt het een waardevolle gelegenheid om meer over zichzelf te leren.

Benieuwd naar ons actuele aanbod of wilt u weten wat er op maat mogelijk is voor uw school? Neem dan gerust contact op met meikesteerneman@tiuri.nl

 

Stage op de werkplaats.

En wanneer het avontuur lonkt en je een carrière in theater en dans ambieert, staat de weg open voor degenen die verder willen gaan verkennen.

Bij de Tiuri Werkplaats bieden we verschillende stagekansen en kun je uitstromen met het profiel dagbesteding of arbeidsgerichte dagbesteding.

De reis gaat verder

Nadat de reis begonnen is op de speelplaats, krijgt jouw avontuur een vervolg in de werkplaats. Hier krijgt jouw passie voor theater en dans de ruimte om verder te groeien.