Spring naar content
Ontwikkel jouw talent.

Welkom in de werkplaats!

werkplaats_logo

Bij ons is er ruimte voor iedereen om te groeien en te bloeien. Kom langs en laat je inspireren door onze creatieve gemeenschap terwijl je jouw passie verkent en jouw vaardigheden ontwikkelt. Ontdek jouw talent en laat het schitteren in onze werkplaats!

De werkplaats is de thuisbasis van Tiuri.

In de werkplaats krijgen spelers, afkomstig van het speciaal onderwijs, de kans om hun talent voor theater en/of dans verder te ontwikkelen. Dit gebeurt in een veilige omgeving in Breda en Roosendaal, waar zij vijf dagen per week les krijgen van een team van professioneel geschoolde docenten en makers. De werkplaats vormt het fundament van onze organisatie, waar spelers hun eigen kracht op het podium ontdekken.

Werkplaats Team

Anouk

Artistiek medewerker

Merel

Spelersondersteuner

Rosalie

Spelersondersteuner

Nadia

Spelersondersteuner

Joep

Spelersondersteuner

Sofie

Artistiek medewerker

Iris D.

Artistiek medewerker

Simone

Artistiek senior

Vincent

Artistiek medewerker

Laura

Artistiek medewerker

Anne

Artistiek medewerker

Rachel

Artistiek medewerker

Meike

Coƶrdinator speciaal onderwijs

Anneloes

Artistiek medewerker

In de Tiuri werkplaats krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen.

De Tiuri werkplaats biedt een inspirerende omgeving waar creativiteit en ontwikkeling samenkomen. Hier krijgen deelnemers de unieke kans om hun talenten te verkennen en te laten groeien. Het is een plek waar individuele verhalen samenkomen en uitmonden in gezamenlijke, betekenisvolle kunstuitingen. Hier wordt niet alleen theater en dans beoefend, maar ook een levenslange liefde voor kunst en expressie gekoesterd. De werkplaats staat open voor iedereen die zich wil onderdompelen in de wereld van theater en dans.

 

Proeven aan het theaterleven

In de werkplaats creƫren we niet alleen een ruimte voor jouw ontwikkeling als theatertalent, maar organiseren we ook jaarlijks een grote voorstelling. Samen voeren we deze op voor een publiek, waardoor je alvast een voorproefje krijgt van het leven op het podium.

De reis gaat verder

Ben je nieuwsgierig om je horizon verder te verbreden? Reis dan door naar het Talentlab en breng jouw vaardigheden in de praktijk!