Spring naar content
Perform met je talent in indrukwekkende producties.

Stralend in Compagnie Tiuri.

compagnie_logo

Schitter in producties van ons professionele inclusieve gezelschap:

Compagnie Tiuri. Hier werk je samen met andere gerenommeerde makers en podiumkunstenaars aan voorstellingen met impact.

Het reisgezelschap

De voorstellingen van Compagnie Tiuri ontwikkelen zich organisch in artistieke kwaliteit en zeggingskracht. Binnen de Compagnie studeer je als het ware af en stroom je door naar het professionele culturele veld. Artistiek leider Jordy Dik ontwikkelt – met de cast die tevens bestaat uit professionele gastperformers – inclusieve producties. De voorstellingen worden via onze productiepartners aangeboden aan het culturele veld. De tournees hebben een landelijk bereik en ontketenen een beweging die de wereld bekijkt met open ogen!

Compagnie Team

Jordy

Artistiek leider Compagnie Tiuri

Vincent

Artistiek medewerker

Volg de beweging

Compagnie Tiuri is uniek in Nederland, omdat het gezelschap met een inclusieve cast ‘een toon’ heeft gevonden om het publiek op een nieuwe manier te raken. Dit zet het publiek aan tot een innerlijke reflectie die zij tot dan toe zelden kreeg. Hiermee heeft Compagnie Tiuri de ambitie om haar voorstellingen in binnen- en buitenland te vertonen en zo toonaangevend te zijn op het gebied van het ‘inclusieve’ dans en theater.

De voorstellingen van Compagnie Tiuri zijn beeldend en associatief vormgegeven, waardoor ze ruimte geven aan vrije interpretatie bij het publiek. Hierdoor ontstaat een authentieke beleving van het individu in een gevoel van verbinding met de mensen om hen heen – als dé kracht van (ons) danstheater. Compagnie Tiuri’s missie is ‘om de wereld in beweging te krijgen’.

Meedoen op het hoogste niveau

Compagnie Tiuri vormt de laatste fase van ons talentontwikkelingsmodel, waar spelers de kans krijgen om zich in te zetten voor professionele producties. Hiermee is de keten van talentontwikkeling compleet, met Tiuri als gids op de reis van ontdekking en groei.

Compagnie Tiuri biedt een platform waarop natuurtalenten kunnen schitteren en zich kunnen ontwikkelen tot hooggekwalificeerde artiesten. Samen creëren we een dynamische omgeving waarin de lat hoog ligt, waar uitdagingen worden omarmd en waar streven naar excellentie centraal staat. Meedoen op het hoogste niveau betekent bij Compagnie Tiuri deel uitmaken van een artistieke reis die leidt naar buitengewone prestaties en bijdraagt aan de rijkdom van de podiumkunsten.