Spring naar content

Word vriend van Tiuri

Wordt ambassadeur van Tiuri en help mee met het uitdragen van onze boodschap naar de buitenwereld.

Extra hard klappen na een performance

Wil je deel uitmaken van onze bloeiende gemeenschap en onze missie ondersteunen om creativiteit en inclusiviteit te bevorderen? Overweeg dan om vriend van Tiuri te worden!

Als vriend van Tiuri draag je bij aan onze activiteiten en projecten, en help je ons om een positieve impact te hebben op het leven van mensen door kunst en cultuur. Je krijgt exclusieve voordelen, zoals mogelijke korting op voorstellingen, uitnodigingen voor speciale evenementen en de mogelijkheid om achter de schermen te kijken bij onze producties.

Word vandaag nog vriend van Tiuri en sluit je aan bij onze inspirerende gemeenschap van creatieve geesten en liefhebbers van kunst. Samen kunnen we een verschil maken en een wereld creƫren waarin iedereen de kans krijgt om zijn talenten te ontwikkelen en te schitteren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je vriend van Tiuri kunt worden en welke voordelen dit met zich meebrengt. We kijken ernaar uit om je als vriend te verwelkomen en samen te bouwen aan een betere toekomst door kunst en cultuur.

Ja! Natuurlijk word ik vriend!

Leuk dat je vriend wilt worden en daardoor mee bouwt aan onze toekomst. Ga naar onze contactpagina en stuur ons een bericht.