Spring naar content

Gespeelde voorstellingen

In deze voorstellingen schitterden onze puur unieke talenten.

Talentlab

ECHO!

15 maart 2024 Arnhem
Over de voorstelling: Echo vertoont de gewoonte om onophoudelijk te praten en steeds weer dezelfde woorden te herhalen. Kwetsbaar, nieuwsgierig en een tikje overprikkeld beginnen Rutger en Meike aan hun zoektocht naar Echo en naar meer rust in hun hoofd. Echo blijft zich echter verstoppen, en het café vult zich steeds meer met stemmen, onzekerheden, angsten en dappere woorden die ons moed inspreken. ‘ECHO!’ is een beeldende theatervoorstelling, geïnspireerd door hun eigen gepieker.
meer info
Talentlab

DansClick

DansClick is een nationale tour van de spannendste namen in de danswereld.
meer info
Compagnie

You and Me and all the Others

nadere informatie volgt
Een voorstelling over twee mensen die samen de wereld willen ontdekken. De wereld om hen heen die alsmaar blijft draaien. In hoeverre kunnen jij en ik de wereld bepalen? Zonder dat we teveel bezig zijn met alle anderen om ons heen.
meer info
Talentlab

Ode

Tiuri
ODE is een lofzang op de kleine en intieme ontmoeting tussen mensen en generaties. Toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteit. In een rondgang door de nieuwe theaterinstallatie ODE passeer je een aaneenschakeling van kamers, waarin van alles te zien is. Samen met zeventien personen, performers en tien andere bezoekers, ervaar je dat het IK het WIJ nodig heeft; samen niet weten waar je heen gaat past bij de wereld van 2023. ODE is een experiment in zachtheid als tegenkracht van polarisatie. Ontmoeten en samenwerken met onbekenden is een belangrijk thema. Dat wordt als steeds moeilijker ervaren en verlangt haast durf in de wereld van vandaag. Laten we proberen de deuren te openen, zachtjes, en op een kier te zetten. Een ODE aan de ontgrendeling van onze samenleving.
meer info
Compagnie

No Bodies

Choreograaf Jordy Dik: “De spelers van Tiuri laten van nature zo’n filterloze en diepe laag van zichzelf zien, dat zij de professionals dwongen om dit ook te doen. Dit resulteerde in een zichtbare versterking die de ontmoeting tussen Tiuri en de professionele gastdansers en -muzikanten alleen maar bekrachtigde.”
meer info

Ondersteun ons en word een vriend van Tiuri